Hepsi Bu Forumda
Bulgur Pilavı Uye_ol10
Hepsi Bu Forumda
Bulgur Pilavı Uye_ol10
Hepsi Bu Forumda
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hepsi Bu Forumda

Aradığınız aklınıza takılan her türlü bilgiyi bu forumda bulacaksınız
 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» CLUB PENGUIN PASTA
Bulgur Pilavı Icon_minitimeSalı Ara. 27, 2011 11:15 am tarafından guney00

» Bahar Pastası
Bulgur Pilavı Icon_minitimePtsi Haz. 06, 2011 7:32 pm tarafından ebruerdogan1974

» Özel Tasarım Doğum Günü Pastaları
Bulgur Pilavı Icon_minitimePtsi Haz. 06, 2011 7:20 pm tarafından ebruerdogan1974

» Laptop Pasta
Bulgur Pilavı Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 1:07 am tarafından ebruerdogan1974

» PARAGLIDING PASTA (Yamaç Paraşütü)
Bulgur Pilavı Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 1:03 am tarafından ebruerdogan1974

» ŞATO PASTA (winks karakterli)
Bulgur Pilavı Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:57 am tarafından ebruerdogan1974

» TV. KUMANDA PASTASI
Bulgur Pilavı Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:55 am tarafından ebruerdogan1974

» YELKENLİ PASTA 2
Bulgur Pilavı Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:51 am tarafından ebruerdogan1974

» Bahar Dalı Pasta
Bulgur Pilavı Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:46 am tarafından ebruerdogan1974

Video
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Fotoğraflarınızı Shutter Stock İle Satın
Bulgur Pilavı Shutte13
Oyun Oynayalım

Oyunlar

Paylaş | 
 

 Bulgur Pilavı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ebru77



Mesaj Sayısı : 8
Kayıt tarihi : 07/05/10

Bulgur Pilavı _
MesajKonu: Bulgur Pilavı   Bulgur Pilavı Icon_minitimePtsi Haz. 07, 2010 6:11 pm

Bulgur Pilavı Bulgurpilavi1
Yapılacak Yemek : Bulgur Pilavı

Yemeğin Türü : Pilavlar

Ülke Mutfağı : Türk Mutfağı

Başlangıçta ihtiyaç duyulan malzemeler :
2 Bardak Bulgur
2 Baş Soğan
4 Çorba Kaşığı margarin
250gr. kuşbaşı et
2 domates
4 bardak su
2 dolmalık biber ( veya yaşilbiber)
tuz, kırmızı biber, karabiber

Enfes Bulgur Pilavının Tarifi:
Pilavlık bulguru ayılayıp yıkadıktan sonra suyu iyice akana kadar süzün. Bir yandan da margarini eritip, soğanları pembeleştirin. İçine fındık büyüklüğünde kestirdiğiniz kuşbaşı eti katın ve kavurun. Suyunu çekince, rende domatesi, kıyılmış yeşil biberi ekleyip, biraz karıştırın ve suyunu koyun. Koyduğunuz su yaklaşık dört bardak seviyesine inene kadar etleri pişirin. Daha sonra bulguru katın, harlı ateşte bir iki karıştırıp, orta ateşte pişirmeye bırakın. Şişşinler, tane tane olsunlar. Suyunu çekince, ateşin altını kapatıp demlenmeye bırakın.

yemektariflerinden alıntı yaptım....


Başka pilav tarifleri için:
http://www.hepsibuforumda.com/pilavlar-f38/

Afiyet olsun............
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.shutterstock.com/?rid=307075
YazarMesaj
 

Bulgur Pilavı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Hepsi Bu Forumda :: Yemekler :: Yemek Tarifleri :: Pilavlar-

Zirve100 Site ekle
forum kurmak | ©phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Cookies | Son tartışmalar