Hepsi Bu Forumda
Pilav Tarifi Uye_ol10
Hepsi Bu Forumda
Pilav Tarifi Uye_ol10
Hepsi Bu Forumda
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hepsi Bu Forumda

Aradığınız aklınıza takılan her türlü bilgiyi bu forumda bulacaksınız
 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» CLUB PENGUIN PASTA
Pilav Tarifi Icon_minitimeSalı Ara. 27, 2011 11:15 am tarafından guney00

» Bahar Pastası
Pilav Tarifi Icon_minitimePtsi Haz. 06, 2011 7:32 pm tarafından ebruerdogan1974

» Özel Tasarım Doğum Günü Pastaları
Pilav Tarifi Icon_minitimePtsi Haz. 06, 2011 7:20 pm tarafından ebruerdogan1974

» Laptop Pasta
Pilav Tarifi Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 1:07 am tarafından ebruerdogan1974

» PARAGLIDING PASTA (Yamaç Paraşütü)
Pilav Tarifi Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 1:03 am tarafından ebruerdogan1974

» ŞATO PASTA (winks karakterli)
Pilav Tarifi Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:57 am tarafından ebruerdogan1974

» TV. KUMANDA PASTASI
Pilav Tarifi Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:55 am tarafından ebruerdogan1974

» YELKENLİ PASTA 2
Pilav Tarifi Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:51 am tarafından ebruerdogan1974

» Bahar Dalı Pasta
Pilav Tarifi Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:46 am tarafından ebruerdogan1974

Video
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Fotoğraflarınızı Shutter Stock İle Satın
Pilav Tarifi Shutte13
Oyun Oynayalım

Oyunlar

Paylaş | 
 

 Pilav Tarifi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
yunus85

yunus85

Mesaj Sayısı : 121
Kayıt tarihi : 07/05/10

Pilav Tarifi _
MesajKonu: Pilav Tarifi   Pilav Tarifi Icon_minitimeC.tesi Mayıs 08, 2010 8:32 pm

Bugünkü tarifimizde pilav nasıl yapılır hangi malzemeler kullanılır bu konu başlığında anlatmaya çalışacağım. Herkese şimdiden afiyet olsun.

Malzemeler;

2 su bardağı pilavlık pirinç
3 su bardağı su
1/3 su bardağı sıvı yağ
Tuz

Yapılışı;

Öncelikle pirinçler nişastası çıkana kadar yıkanır. Pirinçler sıcak ve tuzlu suda en az 15 dakika bekletilir. Tencereye sıvı yağ koyulur ve yağ kızgınlaştığında pirinçler eklenir. Sürekli karıştırılır. Bu kısımda su eklemek için acele etmeyiniz. Pirinçler birbirinden ayrılana kadar kavrulur. Sonrasında su ve tuz eklenir. Tuzu tadına bakarak isteğinize göre ekleyebilirsiniz. Kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirilir. Pirinçlerin suyunu çektiği gözlemlendiğinde tencere ocaktan alınır ve demlemeye bırakılır. 15-20 dakika sonra kapak açılıp pilav karıştırılarak servis yapılır. Afiyet olsun.

https://2img.net/r/ihimizer/i/images2iw.jpg/
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.shutterstock.com/?rid=307075
YazarMesaj
 

Pilav Tarifi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Hepsi Bu Forumda :: Yemekler :: Yemek Tarifleri :: Pilavlar-

Zirve100 Site ekle
Yetkinforum.com | ©phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Cookies | Son tartışmalar