Hepsi Bu Forumda
Etli Kuru Fasulye Uye_ol10
Hepsi Bu Forumda
Etli Kuru Fasulye Uye_ol10
Hepsi Bu Forumda
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hepsi Bu Forumda

Aradığınız aklınıza takılan her türlü bilgiyi bu forumda bulacaksınız
 
AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  
Arama
 
 

Sonuç :
 
Rechercher çıkıntı araştırma
En son konular
» CLUB PENGUIN PASTA
Etli Kuru Fasulye Icon_minitimeSalı Ara. 27, 2011 11:15 am tarafından guney00

» Bahar Pastası
Etli Kuru Fasulye Icon_minitimePtsi Haz. 06, 2011 7:32 pm tarafından ebruerdogan1974

» Özel Tasarım Doğum Günü Pastaları
Etli Kuru Fasulye Icon_minitimePtsi Haz. 06, 2011 7:20 pm tarafından ebruerdogan1974

» Laptop Pasta
Etli Kuru Fasulye Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 1:07 am tarafından ebruerdogan1974

» PARAGLIDING PASTA (Yamaç Paraşütü)
Etli Kuru Fasulye Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 1:03 am tarafından ebruerdogan1974

» ŞATO PASTA (winks karakterli)
Etli Kuru Fasulye Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:57 am tarafından ebruerdogan1974

» TV. KUMANDA PASTASI
Etli Kuru Fasulye Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:55 am tarafından ebruerdogan1974

» YELKENLİ PASTA 2
Etli Kuru Fasulye Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:51 am tarafından ebruerdogan1974

» Bahar Dalı Pasta
Etli Kuru Fasulye Icon_minitimePtsi Mayıs 23, 2011 12:46 am tarafından ebruerdogan1974

Video
Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 Profil
 SSS
 Arama
Fotoğraflarınızı Shutter Stock İle Satın
Etli Kuru Fasulye Shutte13
Oyun Oynayalım

Oyunlar

Paylaş | 
 

 Etli Kuru Fasulye

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
yunus85

yunus85

Mesaj Sayısı : 121
Kayıt tarihi : 07/05/10

Etli Kuru Fasulye _
MesajKonu: Etli Kuru Fasulye   Etli Kuru Fasulye Icon_minitimeC.tesi Mayıs 08, 2010 9:09 pm

Malzeme :
Yarım kilo kuru barbunya fasulyesi
250 gr. koyun kuşbaşı
2 çorba kaşığı margarin
2 baş soğan
1 kaşık salça,
Yapılışı
Akşamdan taşı ayıklanarak bol suda kabarması için fasulyeleri ıslatınız. Bu şekilde sabaha kadar bırakınız. Sa­bahleyin suyunu süzüp temiz suyla iyice yıkadıktan sonra yine aynı tencereye fasulyeleri ve suyu koyarak biraz da tuz ilâve edip 15-20 dakika haşlayınız. Bu şekilde haşla­nan fasulyeler kahverengi bir su bırakacaktır. Haşlandık­tan sonra fasulyeleri bir süzgece koyarak sularını iyice süzünüz.
Pişireceğiniz tencereye soğanları yemek soğanı şek­linde doğrayıp üzerine yağı da ilâve ederek soğanları biraz kavurunuz. Etleri de yıkadıktan sonra soğanlara ilâve edip salçasını da koyduktan sonra kendi sularıyla biraz pişiri­niz. Sonra üzerlerine fasulyeleri tuzunu yeteri kadar su­yunu da ilâve edip tencerenin kapağını kapatarak ağır ateş­te pişinceye kadar kaynatınız. Domates mevsimi ise do­matesle ve birkaç sivri biberle pişirilirse daha değişik bir lezzeti ve görüntüsü olur.
Afiyet Olsun
Eklentiler
images[5].jpg
Görüntüsü Süper
You don't have permission to download attachments.
(4 KB) Downloaded 0 times
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.shutterstock.com/?rid=307075
YazarMesaj
 

Etli Kuru Fasulye

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Hepsi Bu Forumda :: Yemekler :: Yemek Tarifleri :: Et Yemekleri-

Zirve100 Site ekle
Forum kurma | ©phpBB | Bedava yardımlaşma forumu | Suistimalı göstermek | Son tartışmalar